fügen, oostenrijk: alpenpanorama 360 grad

Fügen, Oostenrijk: Alpenpanorama 360 Grad

Vakantiehuisje voor 10 personen

vakantiehuisje: Alpenpanorama 360 GradVakantiewoning Alpenpanorama 360 Grad is centraal en absoluut rustig en zonnig gelegen aan een doodlopende straat in Fügen op slechts 300 meter van het nieuwe dalstation van de Spieljochbahn, zodat u op uw gemak en lopend naar het begin van het skigebied kunt en de auto met een gerust hart kunt laten staan. Het nieuwe en luxe ingerichte huis beschikt over een grote woonruimte met tweepersoonsslaapban, open en luxe ingerichte keuken met eettafel, terras met zonnescherm, drie slaapkamers met boxspringbedden, badkamer, zolder met eettafel, tv en sauna en een prachtig dakterras met panoramisch uitzicht op o.a. Fügen.

Pal naast het huis in het aangrenzende weiland ligt een skilift speciaal voor de kleintjes.

In de winter kunt u tot voor de deur skiën.

Door de centrale ligging van het appartement vindt u winkels, tearooms en restaurants in de directe omgeving. Omdat de vakantiewoning momenteel gerenoveerd wordt, zijn er nog niet voldoende foto's. Deze zullen na de voltooiing van de werkzaamheden al in november 2019 online gaan.

Meer informatie: Fügen, Oostenrijk: Alpenpanorama 360 Grad

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.