kappl, oostenrijk: hohspitz an der piste

Kappl, Oostenrijk: Hohspitz an der Piste

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: Hohspitz an der PisteHet Hohspitz-huis is gelegen op de helling, 100 m boven Kappl, op een rustige en zonnige locatie. Het bestaat uit 2 appartementen op de 1e verdieping. Het appartement voor 4 personen (AT-1562) biedt een warme en moderne inrichting. Het appartement voor 10 personen (AT-1567) valt op door zijn zeer chique meubels met veel houtwerk. Beide appartementen hebben een balkon.

Kappl ligt 21 km ten zuidwesten van Landeck. De skishuttle stopt bijna voor de deur en brengt je naar de skiliften van Ischgl, Galtür, Kappl, See en Samnaun.

Bij het huis vind je een leuke tafeltennistafel en er is een tuin met tuinmeubelen waar je lekker kunt ontspannen. Energiekosten voor elektrische of hybride auto's (indien mogelijk) worden apart berekend op basis van verbruik. Op vertoon van je reisdocumenten ontvang je 15% korting op skiverhuur bij Sport Huber in Kappl.

Meer informatie: Kappl, Oostenrijk: Hohspitz an der Piste

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.