hopfgarten, oostenrijk: appartment groß og

Hopfgarten, Oostenrijk: Appartment Groß OG

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: Appartment Groß OGVerblijf in dit leuke appartement in het Oostenrijkse Hopfgarten, vlak bij het wintersportparadijs. Er is ruimte voor maximaal 4 gasten dankzij 1 slaapkamer en een slaapbank in de woonkamer. Het verblijf beschikt over een tuin en een terras en het is ideaal voor wintersportvakanties.

Hopfgarten im Brixental beschikt over maar liefst 284 km aan piste en het telt zo'n 5500 inwoners. De snelweg ligt op 11 km van het dorp en de omgeving leent zich uitstekend voor lange wandeltochten door de prachtige natuur.

Sportieve vakantiegangers kunnen zich ook uitleven op de fitnessapparaten. Je kunt genieten van een kopje koffie op het gezellige terras of een goek boek lezen in de tuin. De keuken is uitgerust met een fornuis, een koffiezetapparaat en een koelkast en er is parkeergelegenheid aanwezig.

Meer informatie: Hopfgarten, Oostenrijk: Appartment Groß OG

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.