westendorf, oostenrijk: appartement neuschmied

Westendorf, Oostenrijk: Appartement Neuschmied

Vakantiehuisje voor 2 personen

vakantiehuisje: Appartement NeuschmiedVerblijf in dit fijne appartement in het Oostenrijkse Westendorf dat is voorzien van een fijne ligging vlak bij het wintersportparadijs. Er is plaats voor 2 personen dankzij een comfortabele slaapkamer. Ideaal voor een romantische vakantie met je partner.

Het wintersportdorp Westendorf beschikt over maar liefst 288 km aan piste. Het is erg populair onder Nederlandse wintersportfanaten en alle faciliteiten voor een heerlijke wintersportvakantie zijn hier aanwezig. Denk aan restaurants, supermarkten, cafés, wellnessmogelijkheden en zelfs een crèche voor de kinderen.

Het appartement is voorzien van airconditioning en je kunt je auto kwijt op de parkeerplaats. De badkamer beschikt over een douche, een wasbak en een toilet en de goed uitgeruste keuken biedt de chefkoks onder ons de kans hun kookkunsten te etaleren.

Meer informatie: Westendorf, Oostenrijk: Appartement Neuschmied

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.