schladming rohrmoos, oostenrijk: appartement panorama lodge top 2

Schladming rohrmoos, Oostenrijk: Appartement Panorama Lodge Top 2

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: Appartement Panorama Lodge Top 2In de bergen van Schladming Rohrmoos vind je dit houten appartement. Het heeft 2 slaapkamers, een sauna en een mooi uitzicht op de bergen. Er kunnen 4 gasten verblijven, wat ideaal is voor een stel of een gezin.

Je bevindt je vlak bij het skigebied van Schladming - Dachstein. Met 180 km aan pistes is het een paradijs voor wintersporters. Vooral voor gevorderde skiërs is het perfect, met veel middelzware pistes en mooie routes. Voor beginnende skiërs is Hauser Kaibling erg geschikt. De skilift ligt op 1,7 km van het huis en de supermarkt op 1,3 km. Het appartement is sfeervol ingericht, met veel hout en een prachtig uitzicht op de bergen. Er zijn een balkon en een infraroodsauna aanwezig, en tegen betaling kun je genieten van een gedeelde, traditionele sauna. Hier zul je een heerlijke vakantie beleven!

Meer informatie: Schladming rohrmoos, Oostenrijk: Appartement Panorama Lodge Top 2

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.