auland bei seefeld, oostenrijk: jagdhof ap 4

Auland bei seefeld, Oostenrijk: Jagdhof AP 4

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Jagdhof AP 4Verblijf in dit authentieke Oostenrijkse appartement in Auland bei Seefeld dat is voorzien van een sauna en een balkon. Er zijn 2 slaapkamers aanwezig en het is ideaal voor een vakantie met het gezin.

Zowel in de zomer als in de winter bevindt dit appartement zich op een fantastische locatie. Het nabijgelegen skigebied beschikt over een bescheiden 31 km aan piste en de mooie omgeving leent zich vooral 's zomers uitstekend voor lange fiets- en wandeltochten door de indrukwekkende Oostenrijkse natuur.

Er is parkeergelegenheid aanwezig bij het appartement en na een bewogen dag kun je je spieren even lekker tot rust laten komen in de sauna. Voor de kleinste vakantiegangers is er een kinderbed aanwezig en op het balkon kun je dag in alle rust afsluiten met een hapje en een drankje naar keuze.

Meer informatie: Auland bei seefeld, Oostenrijk: Jagdhof AP 4

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.