höggen / radstadt, oostenrijk: tauernresidence radstadt familiensuite

Höggen / radstadt, Oostenrijk: Tauernresidence Radstadt Familiensuite

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: Tauernresidence Radstadt FamiliensuiteDe moderne en comfortabel ingerichte appartementen van Tauernresidence Radstadt, liggen verspreid over het drie etages tellende, kleinschalige resort. Het centrum van Radstadt ligt op ca. 3 km. en de eerste piste vindt u er al op ca. 1,6 km.

Alle appartementen zijn compleet ingericht en beschikken over een woonkamer met TV en een open keuken met onder andere een oven, magnetron en afwasmachine. De bedden zijn van het type 1-pers. boxspringbed, al dan niet in een 2-pers. opstelling. In de badkamer vindt u er een douche of bad en een toilet. Buiten beschikt u over een terras of balkon met tuinmeubilair. Het fantastische uitzicht op de omliggende bergwereld krijgt u er gratis bij. U parkeert uw auto in de parkeergarage die bij het resort hoort. Tauernresidence Radstadt biedt verschillende appartementen voor vier tot acht personen.

Meer informatie: Höggen / radstadt, Oostenrijk: Tauernresidence Radstadt Familiensuite

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.