wald im pinzgau, oostenrijk: appartement 1

Wald im pinzgau, Oostenrijk: Appartement 1

Vakantiehuisje voor 7 personen

vakantiehuisje: Appartement 1Voor een gezellige wintersportvakantie met het gezin zit je uitstekend in dit gezellige appartement in Wald im Pinzgau. Het beschikt over een aangenaam terras en je kunt je spieren na een bewogen dag even lekker tot rust laten komen in de infraroodsauna.

Het wintersportdorp Wald im Pinzgau beschikt over maar liefst 143 km aan piste. Bovendien zijn er tal van gezellige restaurants te vinden in dit idyllische dorpje aan de voet van Nationalpark Hohe Tauern. De Zillertal Arena, Neukirchen en Kitzb├╝hel - Kirchberg zijn alledrie gemakkelijk bereikbaar.

Er is parkeergelegenheid aanwezig bij het verblijf en de goed uitgeruste keuken biedt je de kans om je favoriete gerechten voor te schotelen. Kom tot rust in de infraroodsauna en sluit de dag ontspannen af met een drankje naar keuze op het terras.

Meer informatie: Wald im pinzgau, Oostenrijk: Appartement 1

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.