nassfeld, oostenrijk: marcius b

Nassfeld, Oostenrijk: Marcius B

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Marcius BDit knusse appartement bevindt zich in een appartementencomplex in het Oostenrijkse wintersportdorp Sonnenalpe NaƟfeld. Het appartement beschikt over 2 slaapkamers en is ideaal voor een gezin. U kunt relaxen in de gedeelde sauna en een frisse duik nemen in het gedeelde zwembad.

In de omgeving is zowel 's winters als 's zomers genoeg te doen. Leuke zomeractiviteiten zijn zomerrodelen en downhill fietsen en de omgeving is daarnaast perfect voor lange wandelingen. Dit huis is ook ideaal voor een wintersportvakantie. Op 300 m van de woning staat een skilift, die u naar skigebied Skiarena Nassfeld brengt. Binnen 10 minuten rijden bent u bij de Italiaanse grens, binnen 20 minuten bij de Pressegersee en in een uur bent u in Sloveniƫ.

U kunt uw auto parkeren in de garage of op de parking. Ook kunt u in de zomer in de gedeelde tuin genieten van de zon. Bovendien is tegen betaling catering mogelijk.

De woning wordt bij aankomst toegewezen.

Meer informatie: Nassfeld, Oostenrijk: Marcius B

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.