wörgl boden - hopfgarten, oostenrijk: chalets im brixental v

Wörgl boden - hopfgarten, Oostenrijk: Chalets im Brixental V

Vakantiehuisje voor 10 personen

vakantiehuisje: Chalets im Brixental VDit gerenoveerde chalet bestaat uit een begane grond en een souterrain. Op de begane grond is er een gezellige, ruime woonkamer, 2 kleine slaapkamers en een moderne badkamer. Op het soutterain bevinden zich nog 2 slaapkamers en een badkamer. In totaal kunnen er 10 personen verblijven. Ideaal voor grote groepen of 2 gezinnen.

Het chalet ligt op de grens van het bekende Hopfgarten in Tirol en het dorpsdeel Boden. De woning ligt midden in de bossen met een vrij uitzicht over de natuur. Het is er zelfs zo rustig dat er vaak herten en reeën worden gezien.

Indien u een handdoekenpakket wilt huren betreft dit 2 handdoeken en een badmat. Dit dient vooraf aangegeven te worden.

De woning kan qua inrichting enigszins afwijken van de getoonde foto's. Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart verrekend. Bij vertoning van je reisbescheiden ontvang je10% korting op skihuur bij Skischule Kecht in Wörgl Boden.

Meer informatie: Wörgl boden - hopfgarten, Oostenrijk: Chalets im Brixental V

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.