flachau, oostenrijk: maier m

Flachau, Oostenrijk: Maier M

Vakantiehuisje voor 5 personen

vakantiehuisje: Maier MDit fijne vakantiehuis is gelegen in Flachau. De woning heeft 1 slaapkamer en is geschikt voor 5 personen, ideaal voor een gezin. Het huisdiervriendelijke huis beschikt over een terras, parking en sauna.

Flachau behoeft natuurlijk in de winter geen verdere uitleg, binnen enkele minuten ben je in het grote skigebied of op de langlaufloipen. Er zijn vele wandelroutes in de winter maar ook in de zomer voeren deze je vanaf het huis heerlijk de bergen in. In de zomer zit je hier heel centraal. De Thermen Spa Amadé in Altenmarkt ligt om de hoek. Al met al een heerlijke woning met veel ruimte.

De begane grond heb je volledig tot je beschikking bovendien heb je een heerlijk terras. De inrichting is eenvoudig en netjes, de woonkamer biedt volop ruimte en je beschikt over 1 slaapkamer. Tegen betaling kun je gebruikmaken van de sauna in het huis.

Meer informatie: Flachau, Oostenrijk: Maier M

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.