stadl an der mur, oostenrijk: eder

Stadl an der mur, Oostenrijk: Eder

Vakantiehuisje voor 7 personen

vakantiehuisje: EderAan de rand van het kleine dorp Einach bei Stadl an der Mur ligt dit charmante chalet in een prachtige en natuurlijke omgeving.

Door de houten inrichting heeft het chalet een warme en gezellige uitstraling. Twee van de drie slaapkamers beschikken over een balkon. Vanuit de goed ingerichte keuken heeft u direct toegang tot het terras en de bijbehorende tuin. Deze tuin met vijver is privé en volledig omheind. Vanaf het terras heeft u een schitterend uitzicht over de adembenemende bergwereld van het Murtal. Uw chalet is het perfekte uitgangspunt voor het maken van schitterende wandeltochten in de bergwereld van het Murtal of langs de rivier de Mur, waar u ook één van Oostenrijks bekendste fietsroutes vindt, de Murtalradweg. In de winter biedt het skigebied Kreischberg voldoende afwisseling voor zowel beginnende als ook gevorderde wintersporters. Ook het skigebied Turracherhöhe bevindt op slechts enkele kilometers van uw chalet. Bijzonderheden: Op dinsdags wordt de massagesalon, die zich apart in het chalet bevindt, door de eigenaren gebruikt. De eigenaren adviseren u graag over diverse uitstapjes en mogelijkheden in de omgeving. Het gebruik van de infraroodsauna dient u ter plaatse extra af te rekenen Honden zijn van harte welkom, dienen echter op de begane grond te blijven en zijn niet toegestaan op de eerste verdieping, waar de slaapkamers zich bevinden.

Meer informatie: Stadl an der mur, Oostenrijk: Eder

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.