itter, oostenrijk: feller

Itter, Oostenrijk: Feller

Vakantiehuisje voor 10 personen

vakantiehuisje: FellerDit moderne vakantiehuis is gelegen in Itter, Tirol. De woning heeft 4 slaapkamers en is geschikt voor 10 personen, ideaal voor een groep. Dit huisdiervriendelijke huis beschikt over een sauna, priv├ętuin en tafeltennistafel.

Het grootste skigebied van Oostenrijk ligt vrijwel voor de deur (met onder andere Elmmau, Westendorf, Kirchberg en 247 liften en 676 km pisteplezier). De eerste stoeltjeslift vind u al op een steenworp afstand, net zoals de skibus die op 300 m van de accommodatie ligt.

Vakantiewoning Feller is het moderne, van buiten oranje geschilderde huis. U beschikt maar liefst over 2 moderne badkamers. Ook de keuken is van alle mogelijke inbouwapparatuur voorzien. De ruime woonkamer met een gezellige tegelkachel maakt dat u zich gelijk thuisvoelt. Voor het huis is een fijne tuin met terras op het zuiden.

Meer informatie: Itter, Oostenrijk: Feller

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.