silbertal, oostenrijk: jacquelin

Silbertal, Oostenrijk: Jacquelin

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: JacquelinDit knusse appartement is gelegen in Sibertal en heeft 2 slaapkamers waar u met 4 personen gebruik van kan maken. De woning is perfect als u met uw gezin of met uw partner op vakantie wenst te gaan. Het bos is nabij en u heeft een open haard.

Het bos ligt op 100 m van uw woning waardoor u mooie wandelingen kan maken. Mocht u in het wintersportseizoen komen dan is het de skibus 100 m van u verwijderd en de skilift maar 300 m. Het centrum is ook niet ver en ligt maar 500 m van u vandaan. Als er zwemliefhebbers zijn dan is er op 6 km van uw woning een openbaar overdekt zwembad.

Er is een tuin aanwezig waar u heerlijk in kan genieten na een lange dag. Mocht u wintersportkleren op willen bergen dan kan dat in de skiberging of de normale berging. Mocht het weer heel erg tegenvallen dan kunt u de open haard aansteken. Mocht u met de auto komen dan kunt u deze parkeren bij de woning.

Meer informatie: Silbertal, Oostenrijk: Jacquelin

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.