goldegg - weng, oostenrijk: höring

Goldegg - weng, Oostenrijk: Höring

Vakantiehuisje voor 16 personen

vakantiehuisje: HöringDit vakantiehuis in Goldegg heeft 6 slaapkamers en is geschikt voor maximaal 16 personen. Het is gelegen op enkele kilometers van het stadscentrum en ligt op 855 m hoogte. Vanaf het balkon heeft u een prachtig uitzicht over de bergachtige omgeving waar u natuurlijk kunt skiën.

Het Salzburger Sportwelt heeft meer dan 300 km aan skipiste en wel 6 funparks. De skibus stopt voor de deur (100 m), en de skilift is op slechts 3 km van het vakantiehuis. In de zomer kan hier goed gewandeld en gefietst worden, maar er is ook een 18-holes golfbaan in de buurt. Bezoek ook het meertje waar Goldegg aan gelegen is! Na een lange dag op de piste kunt u uw natte schoenen laten drogen op de skischoenverwarmers. De kinderen kunnen hun laatste energie nog kwijt bij de tafeltennistafel terwijl u zich klaar maakt voor het diner. Naast de vakantiewoning is namelijk het restaurant van de eigenaar waar u kunt ontbijten of dineren.

Meer informatie: Goldegg - weng, Oostenrijk: Höring

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.