kappl, oostenrijk: arosa

Kappl, Oostenrijk: Arosa

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: ArosaDeze fijne woning ligt in Kappl en heeft ruimte voor 4 personen. De woning heeft 2 slaapkamers die u kan gebruiken en ligt in Kappl. Het is een perfect vakantiehuis als u met uw gezin of vrienden op vakantie wenst te gaan. Er zijn verschillende activiteiten te doen en de woning ligt vlak bij het centrum.

Als u in deze woning verblijft in de zomer kan u de Silvretta-Card All inclusive Sommer aanvragen. Hiermee mag u gratis in de gondelbanen. Verder ligt het centrum op 400 m afstand en zijn de skibus en skilift op 100 m afstand. Mocht u van langlaufen houden dan is dit gebied op 3 km van de woning. Verder is er op 8 km afstand een overdekt openbaar zwembad. Na een lange dag vol activiteiten kunt u heerlijk ontspannen in uw woning. U kan rustig binnen zitten en opwarmen of u kan buiten zitten. Er is WiFi in de woning. Hier mag u gratis gebruik van maken. Mocht u met de auto komen dan is er parkeerplek bij uw woning.

Meer informatie: Kappl, Oostenrijk: Arosa

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.