kappl, oostenrijk: arosa

Kappl, Oostenrijk: Arosa

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: ArosaDeze fijne woning ligt in Kappl en heeft ruimte voor 4 personen. De woning heeft 2 slaapkamers die je kan gebruiken en ligt in Kappl. Het is een perfect vakantiehuis als je met je gezin of vrienden op vakantie wenst te gaan. Er zijn verschillende activiteiten te doen en de woning ligt vlak bij het centrum.

Als je in deze woning verblijft in de zomer kan je de Silvretta-Card All inclusive Sommer aanvragen. Hiermee mag je gratis in de indrukwekkende gondelbanen. Verder ligt het centrum op 400 m afstand en zijn de skibus en skilift op 100 m afstand.

Na een lange dag vol activiteiten kun je heerlijk ontspannen in de woning. Je kan rustig binnen zitten en opwarmen of je kan buiten zitten als de temperatuur het toelaat. Er is WiFi in de woning en je mag er gratis gebruik van maken. Mocht je met de auto komen dan is er parkeerplek bij de woning aanwezig.

Meer informatie: Kappl, Oostenrijk: Arosa

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.