see, oostenrijk: klausbach

See, Oostenrijk: Klausbach

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: KlausbachDit gezellige appartement heeft ruimte voor 4 personen en 2 huisdieren. Het appartement is gevestigd in See en is perfect als u met uw gezin op vakantie wenst te gaan of met een kleine groep vrienden. In de zomer kunt u de barbecue aansteken en er is een terras.

In de buurt zijn er veel activiteiten te ondernemen. Het appartement ligt aan verschillende wandelroutes die u kunt bewandelen. Verder zit u 2 km van de skilift af, waardoor u in het seizoen er snel bij bent. Als u in de zomer gebruik maakt van het appartement kunt u de Silvretta-Card All inclusive Sommer kaart aanvragen. U krijgt dan diverse kortingen. Na een lange inspannende dag kunt u heerlijk uitrusten in het appartement en spelletjes spelen in de gemeenschappelijke ruimte. Als u met de auto komt, dan is er parkeergelegenheid.

Meer informatie: See, Oostenrijk: Klausbach

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.