afritz/verditz, oostenrijk: appartement verditz

Afritz/verditz, Oostenrijk: Appartement Verditz

Vakantiehuisje voor 5 personen

vakantiehuisje: Appartement VerditzIn het mooie en zonnige Karinthie ligt dit appartement. Het beschikt over een ruime woonkamer en een kleine keuken. Verder vind je hier 2 slaapkamers en 2 badkamers voor 6 personen: ideaal voor gezinnen of vriendengroepen. In de zomer kun je op het terras genieten van het geweldige uitzicht.

De bekende skigebieden Gerlitzen en Bad Kleinkirchheim liggen op 20 minuten afstand. De Ossiachersee, Millstättersee, Afritzersee en talloze andere meren zijn aanraders voor de zomermaanden en liggen dicht in de buurt.

Het appartement ligt in een hotel met veel verschillende faciliteiten. Zo kun je na een actieve dag heerlijk bijkomen in de sauna of de hottub. In overleg kunnen diverse maaltijden worden verzorgd. Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart verrekend. De huiseigenaar woont in hetzelfde huis als waar de vakantiewoning gelegen is.

Meer informatie: Afritz/verditz, Oostenrijk: Appartement Verditz

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.