fendels, oostenrijk: kometer

Fendels, Oostenrijk: Kometer

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: KometerDit vakantiehuis heeft 2 slaapkamers en is geschikt voor 8 personen, ideaal voor 1 of 2 gezinnen. Het huis staat in het kleine bergdorp Fendels dat op 1350 m hoogte ligt, in het mooie Kaunertal, op 5 km van Prutz.

Het vakantiehuis ligt op 200 m van de skilift die je tot hoog in de bergen brengt. Bij voldoende sneeuwval, kan je in de winter naar het huis toe skiƫn. Het skigebied biedt skiplezier tot in het voorjaar en in de zomer zijn er mooie wandelroutes en mogelijkheden voor leuke uitstapjes. Van de verhuurder krijg je gratis de Tiroler Oberland Zomerkaart waarmee je toegang hebt tot allerlei zomerattracties.

Het gezellige appartement met balkon is ruim en bevindt zich op de bovenste etage van het huis. Het appartement heeft een mooie woonkeuken en een parkeerplaats. Er zijn skischoenverwarmers beschikbaar.

Meer informatie: Fendels, Oostenrijk: Kometer

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.