nassfeld, oostenrijk: schloss

Nassfeld, Oostenrijk: Schloss

Vakantiehuisje voor 5 personen

vakantiehuisje: SchlossDit charmante appartement ligt in Hermagor-Pressegger See, in Oostenrijk. Er zijn 2 slaapkamers die aan 5 personen een slaapplek bieden. Het is de perfecte accommodatie voor een gezinsvakantie. Er is een relaxruimte met een sauna zodat u heerlijk kunt ontspannen.

Dit schitterend gelegen huis, is omgeven door een mooi berglandschap, met direct vanuit de woning goede wandelmogelijkheden. Van hieruit heeft u vele excursiemogelijkheden naar Italië, u rijdt bijvoorbeeld in 2 uur naar Venetië. Dit vakantiehuis ligt op de grens met Italië, hoog boven Hermagor, op de Nassfeldpas in de Kärnische Alpen. Beneden in het Gailtal ligt de warme Presseggersee. Rondom het huis vindt u beekjes en een schitterende flora en fauna.

Het appartement heeft alles wat u nodig heeft. De badkamer heeft een bad en in de recreatieruimte staat een tafeltennistafel. Er is een skiberging met skischoenverwarmers en in de relaxruimte is een extra douche. In de tuin kunt u in de zomer van het mooie weer genieten.

Meer informatie: Nassfeld, Oostenrijk: Schloss

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.