bad kleinkirchheim, oostenrijk: chalet nockalm

Bad kleinkirchheim, Oostenrijk: Chalet Nockalm

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: Chalet NockalmDeze comfortabele vakantiewoning in Bad Kleinkirchheim, is gelegen in de bergen en beschikt over 4 slaapkamers. Zeer geschikt voor een ontspannen vakantie met familie of vrienden. Op minder dan 200 m afstand stap je in de Nockalmbaan en kan je genieten van 110 km aan pistes in de omgeving van Bad Kleinkirchheim. Je hebt beschikking over de tuin met terras, uitgerust met meubilair en een barbecue. Dit is de ideale plek voor een perfecte wintervakantie, met maar liefst 110 km aan pistes. Ook in de zomer is het hier fijn vertoeven met de prachtige natuur die Karithiƫ te bieden heeft. Dagelijkse boodschappen zijn te doen in het centrum, op 4 km afstand. Hier vind je eveneens verschillende restaurants en Wellness en Thermen.

Je kunt gebruik maken van de skiberging. Het gehele huis is voorzien van vloerverwarming. Er is parkeergelegenheid voor 2 auto's. Het vliegveld van Klagenfurt is 60 km verderop.

Meer informatie: Bad kleinkirchheim, Oostenrijk: Chalet Nockalm

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.