maria alm, oostenrijk: villa schinking

Maria alm, Oostenrijk: Villa Schinking

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: Villa SchinkingDeze luxe vakantiewoning ligt in Maria Alm, in Oostenrijk. Er zijn 4 slaapkamers waar in totaal 8 personen kunnen overnachten. Het is de ideale accommodatie voor een vakantie met vrienden of familie. Er is een relaxruime met een sauna zodat u helemaal tot rust kunt komen.

Direct tegenover de vakantiewoning bevindt zich de 18-holes golfbaan Urslautal. In de winter verblijft u op korte afstand van de Hinterreitlift en -piste. Dit is een klein skigebied dat in trek is bij families, maar deze piste wordt ook gebruikt als oefenpiste voor de internationale skiteams. Met de skibus staat u overigens ook in enkele minuten in het grote skigebied met meer dan 150 km pistes. In de zomer kunt u in de omgeving prachtig wandelen.

De gezellige vakantiewoning is comfortabel ingericht en van alle gemakken voorzien. De woonkamer heeft een open haard en er zijn 2 slaapkamers met een badkamer ensuite. Vanaf het balkon heeft u een prachtig uitzicht. U kunt de skiberging met skischoenverwarmers gebruiken.

Meer informatie: Maria alm, Oostenrijk: Villa Schinking

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.