kruiskerke, belgië: de snoeibijl

Kruiskerke, België: De Snoeibijl

Vakantiehuisje voor 14 personen

vakantiehuisje: De SnoeibijlDit huis is door de prachtige natuurrijke omgeving ideaal voor natuurliefhebbers, fietsers en wandelaars. De woning ligt in Kruiskerke en beschikt over 7 slaapkamers. Ideaal voor een groot gezelschap. Er is een paardenpension in Ruiselede (5 km), waar je je eigen paarden kunt stallen en heerlijke ritten kunt maken in de omgeving. De eigenaars van de pension zijn tevens bereid om je te begeleiden tijdens de ritten en op die manier kun je kennis maken met deze mooie streek.

Ook is er een paardenpension bij de woning, waar je je eigen paarden kunt stallen en heerlijke ritten kunt maken in de omgeving. Het huis biedt vele mogelijkheden voor zowel jong als oud, met goed of slecht weer. Zo is er een speelkamer voor de kinderen, en op de veranda kun je genieten, evenals in de omheinde privétuin.

Meer informatie: Kruiskerke, België: De Snoeibijl

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.