lamorteau, belgië: le pigeonnier

Lamorteau, België: Le Pigeonnier

Vakantiehuisje voor 5 personen

vakantiehuisje: Le PigeonnierDeze ruime cottage staat in een sprookjesachtige omgeving in het dorp Lamorteau. Het huis beschikt over 1 slaapkamer en een slaapbank en is perfect geschikt voor een gezin. De woning staat op een unieke locatie, omgeven met natuur zoals die in sprookjes wordt beschreven. Een sportsauna (infraroodsauna, helemaal geen sauna) is onlangs geïnstalleerd voor uw welzijn.

De omgeving is afgelegen en stil en is vooral erg geschikt om totaal tot rust te komen en voor lange wandelingen door authentieke, soms verlaten dorpjes. Ook kun je wandelen door een bos, dat slechts op 1 km afstand ligt. Na een wandeling kun je met het gezin op de comfortabele banken in de woonkamer genieten van de houtkachel. Mocht je een frisse duik willen nemen: op 7 km van het huis ligt een meer.

Het huis is sfeervol en compleet ingericht. In de open keuken staat een afwasmachine, in de badkamer vind je een wasmachine en een wasdroger en in de tuin staan speeltoestellen. Je kunt je ook vermaken met een potje tafeltennis of tafelvoetbal. Bij de woning is ruim parkeergelegenheid.

Meer informatie: Lamorteau, België: Le Pigeonnier

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.