vielsalm - petit-thier, belgië: gite la randonnee

Vielsalm - petit-thier, België: Gite la Randonnee

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: Gite la RandonneeHet gietijzeren hek, de oprijlaan, de voormalige stallen aan uw linkerhand: alles wekt de indruk dat u op een landgoed arriveert. Een kasteel is het misschien niet, maar u verblijft wel degelijk in een mooie vakantiewoning. Het huis heeft 2 moderne badkamers en 3 slaapkamers. Er kunnen in totaal 8 personen overnachten: ideaal voor gezinnen of families. De woning ligt in een dorp nabij Vielsalm, in het hart van de Ardennen. Alle natuur en cultuur ligt binnen handbereik: lopend, fietsend of met de auto.

Buiten het huis is ook nog een sauna beschikbaar. Er ligt ook een terras, waar u een prachtig uitzicht heeft. Deze woning maakt deel uit van de groepswoning BE-4122, maar het andere deel zal nooit apart verhuurd worden. U heeft dus altijd alle privacy.

Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan jongerengroepen onder de 20 jaar. Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten en drinkpartijen in dit huis is verboden.

Meer informatie: Vielsalm - petit-thier, België: Gite la Randonnee

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.