maffe, belgië: par hasard

Maffe, België: Par Hasard

Vakantiehuisje voor 14 personen

vakantiehuisje: Par HasardVakantiewoning met professionele keuken bij Durby Dit is de ideale plek voor een vakantie met familie. De tafels met grill in de eetkamer maken zonder twijfel van elke maaltijd een gezellig gebeuren. Het huis beschikt ook over een sauna. Let op: Het gastenverblijf staat apart van de woning; in dit gebouw is geen sanitair aanwezig.

De zolder en de parterre van het gastenverblijf zijn alleen toegankelijk via een ladder en dus niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.

In de omgeving van Par Hasard zijn er talrijke wandelmogelijkheden. In het centrum (vijf kilometer) kun je terecht voor je boodschappen. De golfbanen van Durby liggen vlakbij.

In een straal van veertig kilometer van de vakantiewoning komen zowel cultuurliefhebbers als actievelingen goed aan hun trekken.

Meer informatie: Maffe, België: Par Hasard

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.