bihain (petites tailles), belgië: les hirondelles en fagne fleurie

Bihain (petites tailles), België: Les Hirondelles en Fagne Fleurie

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: Les Hirondelles en Fagne FleurieDeze kleine, geschakelde woning is gebouwd in 1795 en was ooit onderdeel van een boerderij. Het huis heeft 2 slaapkamers, een gerenoveerde badkamer en is geschikt voor 4 personen. Perfect voor een gezin dat samen op vakantie wil.

De rustige ligging maakt het niet alleen een ideale uitvalsbasis voor wandelingen en fietstochten, maar er loopt ook een langlaufroute vanuit wintersportstation Baraque de Fraiture vrijwel langs de woning. Ook kan je Houffalize, Vielsalm, La Roche en Ardenne, Bastogne en Francorchamps bezoeken.

's Winters zit je lekker voor de open haard waar het hout knispert, 's zomers ontbijt, lunch of dineer je op het terras. De mooi aangelegde tuin en de petanquebaan worden gedeeld met 2 andere woningen en hebben uitzicht op een natuurgebied. Omdat het huis deel uitmaakt van de grotere woning BE-1671, is het ook mogelijk om met een groep op vakantie te gaan en toch nog privacy te hebben. Er is parkeergelegenheid bij deze woning.

Meer informatie: Bihain (petites tailles), België: Les Hirondelles en Fagne Fleurie

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.