petit-thier, belgië: ecureuil

Petit-thier, België: Ecureuil

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: EcureuilDit vriendelijke appartement op de 1e verdieping zal iedereen bevallen. Met 2 slaapkamers en een tuin is het huis groot genoeg voor 6 personen: ideaal voor een groot gezin of een groep vrienden. Aan de voet van de Belgische Eiffel zijn vele toeristische attracties binnen handbereik. Bezoek het 'Parc Chlorophylle' in Manhay of maak een wandeling rond het meer van Vielsalm. Je kunt hier ook zwemmen, vissen, mountainbiken of paardrijden. De accommodatie is met grote zorg ingericht. Een Amerikaanse keuken en een lounge voor de open haard staan garant voor gezellige avonden. Vanaf het balkon op het zuiden en in de grote tuin kun je bij mooi weer genieten van de rustige omgeving.

Je kunt ook het huis aan de overkant van de straat huren voor maximaal 26 personen. Zie BE-6692-08 voor meer informatie. Andere verblijven dan de standaardperiodes zijn bespreekbaar. Deze woning wordt niet verhuurd aan jongerengroepen onder de 20 jaar.

Meer informatie: Petit-thier, België: Ecureuil

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.