masbourg, belgië: masblette

Masbourg, België: Masblette

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: MasbletteWanneer u deze woning binnen komt, merkt u de warme sfeer op. Het vele houtwerk, zowel in het plafond als in veel onderdelen van het meubilair, draagt hier sterk aan bij. Als u op winterdagen dan ook nog hout in de kachel stookt, weet u helemaal zeker dat u hier zeer aangename en knusse dagen kunt doorbrengen. Nog mooier wordt het wanneer u buitenom naar het souterrain gaat. Daar liggen namelijk een sauna en een jacuzzi op u te wachten. Bent u even klaar met zweten, dan kunt u in de ruimte ernaast een potje airhockey of computerbowling spelen. Liever biljart dan airhockey? Geen probleem, u draait de tafel gewoon om! En wat als het mooi weer is? Dan zit u lekker buiten op het ruime terras, gewoon te zonnen of gezamenlijk een maaltijd te gebruiken. En dan ligt er beneden u nog een mooie tuin met vijvertje, jeu de boules baan en kabelbaan, zonder afscheiding met de tuin van de buren. De woning grenst aan die van de eigenaars, maar die zullen nooit aanwezig zijn wanneer u deze woning huurt.

De woning ligt rustig, net buiten het gehucht Masbourg. Maar vanwege de centrale locatie is het wel een perfecte uitvalsbasis om allerlei attracties van de Ardennen te bezoeken.

Meer informatie: Masbourg, België: Masblette

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.