weywertz, belgië: t-ravel

Weywertz, België: T-Ravel

Vakantiehuisje voor 5 personen

vakantiehuisje: T-RavelDeze rustig gelegen bovenwoning in Weywertz, omgeving Luik-Spa-Malmedy-Stavelot, beschikt over 3 slaapkamers. Zeer geschikt voor een rustige vakantie met familie of vrienden. Je hebt de beschikking over een terras/balkon en wanneer je de trap afdaalt, kom je in het privégedeelte van de tuin. Kom je met uw elektrische auto, dan heeft de woning een gratis laadstation.

Weywertz is een dorpje in de oostelijke Ardennen. Op enkele honderden meters afstand ligt een van de inmiddels beroemde Ravel-fietspaden waarover je de Ardennen kunt doorkruisen. De meren van Bütgenbach en Robertville liggen niet ver weg en ook het Duitse Monschau is goed te bereiken.

In de tuin kun je gebruikmaken van het tuinmeubilair. Er is parkeergelegenheid op het terrein. De eigenaars wonen op de benedenverdieping van de woning, maar zij hebben hun eigen tuindeel.

Meer informatie: Weywertz, België: T-Ravel

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.