burnenville, belgië: cottage saint hilaire

Burnenville, België: Cottage Saint Hilaire

Vakantiehuisje voor 10 personen

vakantiehuisje: Cottage Saint HilaireDit stijlvolle vakantiehuis ligt in Burnenville, in België. Er zijn 5 slaapkamers die aan 10 personen een slaapplek bieden. De accommodatie is ideaal voor een vakantie met vrienden of familie. Rondom het huis ligt een grote tuin waar de kinderen heerlijk kunnen spelen.

Het centrum van Malmedy, met winkels en lokale restaurants, bevindt zich op minder dan 5 km afstand en het autocircuit van Spa-Francorchamps ligt op maar 3 km. Het avonturenpark Plopsa Coo en het meer van Robertville zijn in een 20 minuten te bereiken met de auto. Ook kunt u uitstapjes maken naar bijvoorbeeld Monschau in Duitsland. De omgeving leent zich uitstekend voor mooie wandelingen en fietstochten door de Ardennen.

Het vakantiehuis is compleet ingericht. Er is een relaxruimte met een zonnebank en een infraroodsauna en in de speelkamer is een dartbord, biljarttafel en er zijn gezelschapsspellen. Alle slaapkamers hebben een badkamer ensuite en in de zomer kunt u in de tuin barbecueën en genieten van de zon.

Meer informatie: Burnenville, België: Cottage Saint Hilaire

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.