montleban, belgië: claire fontaine

Montleban, België: Claire Fontaine

Vakantiehuisje voor 18 personen

vakantiehuisje: Claire FontaineIn een typisch Ardens dorp staat dit gerestaureerde dorpshuis. Het is zeer rustig gelegen, vlak bij het mooie dal van de rivier de Ourthe. De woning beschikt over 5 slaapkamers, waar maar liefst 18 gasten kunnen verblijven. Ideaal voor een familievakantie of een grote vriendengroep.

De bossen zijn dichtbij. Hier kunt u lekker wandelen of mountainbiken op één van de drie uitgezette routes. In Houffalize (10 km) vindt u een klein attractiepark (Houtopia) en het natuurpark van Gouvy Houffalize. Ook kunt u hier mountainbikes huren.

Achter in de tuin kunt u de herten van de eigenaren zien rondlopen. De kinderen zullen het leuk vinden ze te voeren. U kunt hier in alle rust ontspannen en tegelijkertijd een oogje in het zeil houden.

Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten en drinkpartijen in dit huis is verboden. Vuur maken op het gras en het terras is ook niet toegestaan.

Meer informatie: Montleban, België: Claire Fontaine

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.