bastogne, belgië: le moulin d en bas

Bastogne, België: Le moulin d en bas

Vakantiehuisje voor 18 personen

vakantiehuisje: Le moulin d en basDit ruime vakantiehuis ligt 9 km van Bastogne, in de provincie Luxemburg. De woning was vroeger een 17e-eeuwse watermolen en is nu geheel gerenoveerd. Er zijn 9 slaapkamers voor 18 personen. Dit vakantiehuis is bedoeld om gezinnen en families te ontvangen. Een andere bezoekerssamenstelling is alleen na toestemming mogelijk.

In de omgeving is veel te beleven. In Bastogne bezoekt u een museum over WOII (9 km) en in Recogne is een bizonboererij (4 km). Een tropisch zwembad vindt u in Houffalize (9 km). Een bezoek waard is het meer van Bavigne (29 km) en de prachtige panorama-uitzichten bij Esh-Sur-Sûre (35 km).

Het zuidelijk gelegen terras biedt toegang tot de jeu-de-boulesbaan, het veld met damherten en het bos. Verder vindt u in deze woning een sauna en een biljarttafel.

Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan jongerengroepen onder de 20 jaar. Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten en drinkpartijen in dit huis is verboden.

Meer informatie: Bastogne, België: Le moulin d en bas

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.