lierneux, belgië: le relais enchanteur

Lierneux, België: Le Relais Enchanteur

Vakantiehuisje voor 12 personen

vakantiehuisje: Le Relais EnchanteurDit gezellige vakantiehuis ligt in Lierneux, in België. Er zijn 5 slaapkamers waar in totaal 12 mensen kunnen overnachten, dus ideaal voor een familievakantie. Bovendien mag u 2 huisdieren meenemen. Achter het huis ligt een grote tuin met veel recreatiemogelijkheden.

Vanaf het huis starten veel wandel- en mountainbikeroutes. Maar u kunt ook een dagje maken naar La Roche-en Ardenne, waar u kunt kajakken of het feodale kasteel kunt bezichtigen. Een bezoek aan de watervallen van Coo, attractiepark PlopsaCoo en het circuit van Spa-Francorchamps is ook de moeite waard. Een aanrader is ook de abdij van Stavelot, waarin drie musea zijn gevestigd. 's Winters kunt u skiën en langlaufen in Lierneux en Baraque de Fraiture.

Het vakantiehuis heeft een sfeervolle uitstraling dankzij de authentieke kenmerken. Er is een infrarood sauna voor de ultieme ontspanning en in de zitkamer is een gezellige houtkachel. De speelkamer heeft een tafelvoetbal- en biljarttafel dus u hoeft zich niet te vervelen.

Meer informatie: Lierneux, België: Le Relais Enchanteur

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.