saint-hubert, belgië: la maison de flore

Saint-hubert, België: La Maison de Flore

Vakantiehuisje voor 14 personen

vakantiehuisje: La Maison de FloreDit mooie vakantiehuis ligt in een dorp op 10 km van Saint-Hubert in de Ardennen. Het huis heeft 6 slaapkamers en is geschikt voor gezinnen. Het huis heeft een zwembad, tuin en speeltuin.

In Libin en Libramont (11 km) kun je terecht voor de dagelijkse boodschappen. Hier vind je ook restaurants. Maar deze regio heeft nog veel meer te bieden. Bezoek de grotten van Han-sur-Lesse (18 km), kajak op de Lesse of Semois of neem een ​​kijkje bij Redu (15 km).

In het vakantiehuis heeft elke slaapkamer een eigen badkamer. In de moderne keuken bereid je de lekkerste maaltijden. Tussen de woonkamer en de eetkamer bevindt zich een houtkachel, zodat je het vuur van beide kanten kunt zien. Er is een terras en een barbecueplek. De tuin is deels privé. Een ander deel is bestemd voor het buitenzwembad en de buitenspeeltuin.

Honden zijn verboden in het zwembad.

Meer informatie: Saint-hubert, België: La Maison de Flore

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.