nassogne, belgië: alouette

Nassogne, België: Alouette

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: AlouetteDit zeer gezellige en knusse chalet is gelegen in de Nassognestreek en beschikt over 2 slaapkamers. De woning is dan ook ideaal voor een gezinsvakantie. Hier vindt u een oase van rust en een prachtige omgeving. De Nassognestreek biedt een mix van valleien, heuvels en diepe geheimzinnige bossen. U kunt de omgeving ontdekken op de fiets, mountainbike of te voet. In Nassogne vindt u ook veel ambachtelijke producenten van streekproducten. Wij raden u aan een bezoek te brengen aan Ambly (5 km) om er de ambachtelijke brouwerij "La Saint-Monon" en de kaasmakerij "Les Saveurs du Pays de Marche" te ontdekken. Op 10 km afstand ontdekt u Rochefort en het schitterende Grottendomein van Han.

Geniet van een drankje op het terras in de zon terwijl u rustig wacht op de barbecue. Op koudere dagen geniet u van een sfeervol haardvuur. Tevens staat er een afgesloten ruimte tot uw beschikking om uw fietsen te stallen.

In Forrieres vindt u een treinstation (1,6 km).

Meer informatie: Nassogne, België: Alouette

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.