bree, belgië: kosk vakantiehuis

Bree, België: Kosk Vakantiehuis

Vakantiehuisje voor 16 personen

vakantiehuisje: Kosk VakantiehuisGezellig ingerichte groepswoning met zwembad, sauna en jacuzzi die zeer geschikt is voor jongeren. In het souterrain van de woning is een Loungebar (muziek) gelegen. De Loungebar is tegen betaling bij te huren. De woning beschikt over een wellnessruimte met zwembad, jacuzzi, sauna en stoomdouche.

Ook heeft de woning een schitterende tuin met verschillende terrassen. Met goed weer kun je hier heerlijk buiten zitten na een duik in het zwembad genomen te hebben.

Ook zit er een relaxruimte naast de wellnessruimte waar je op de heerlijke ligstoelen even tot rust kunt komen en een boekje kunt lezen. Bree heeft een romantisch centrum met 17e eeuwse historische gebouwen, en een ruim winkelaanbod met vele gezellige terrasjes.

Ontdek de landelijke dorpen rondom Bree, geniet van de stilte en rust in de bossen of wandelgebieden, of dompel je onder in het feestgedruis tijdens één van de vele evenementen. Samen met de zes deelkernen, Beek, Gerdingen, Opitter, Tongerlo, ’t Hasselt en Vostert, telt Bree momenteel bijna 15 800 inwoners.

Meer informatie: Bree, België: Kosk Vakantiehuis

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.