bièvre, belgië: la tourelle

Bièvre, België: La Tourelle

Vakantiehuisje voor 9 personen

vakantiehuisje: La TourelleDeze eigentijdse villa ligt aan een doodlopende weg in het rustige dorpje Vresse-sur-Semois in de Belgische Ardennen. Met 4 ruime slaapkamers met allen een eigen badkamer is dit huis ideaal voor vrienden of een familie. Rondom deze geweldige villa kunt u genieten van een adembenemend uitzicht en absolute rust. In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken. De rivier De Semois is hiet ver en bij het recreatiecentrum kunt u kajakken. In de winter is er in Conrad de mogelijkheid om te langlaufen. Het bos ligt vlakbij. Het is dus niet ongebruikelijk om af en toe wild te zien lopen. Het centrum van Alle-sur-Semois is 6 km rijden en een stukje verder vindt u het centrum van Bievre. Hier zijn verschillende restaurants, terrasjes, winkels en supermarkten te vinden.

Deze huisdiervriendelijke villa heeft een weiland waar uw eigen paarden mogen grazen. Ook is er een tafeltennistafel, PlayStation en een opbergplaats voor uw fietsen. In de woonkamer vindt u een heerlijke open haard.

Meer informatie: Bièvre, België: La Tourelle

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.