dinez, belgië: vakantiepark les onays 7

Dinez, België: Vakantiepark Les Onays 7

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: Vakantiepark Les Onays 7Als u de auto voor het huis parkeert, geniet u direct van het uitzicht dat u hier heeft.

De beboste heuvels van het landschap zorgen voor een prachtig schouwspel. U komt gemakkelijk op het terras en in de zeer grote tuin, waar u 's zomers uren zon hebt. Direct naast uw tuin zijn weilanden waar vaak paarden in staan. 's Avonds kunt u wild zien in de weilanden.

De inrichting is ook modern en comfortabel, dus u komt niets te kort. Als u in de winter de open haard aandoet en u naar de besneeuwde heuvels kijkt, wilt u hier nooit meer weg! Het huis ligt in Dinez op 5km van afslag 51 van de snelweg, vlakbij het wintersportstation Baraque de Fraiture, op het hoogste punt van België, in de buurt van Brasserie d'Archouffe (La Chouffe) en de plaats Houffalize. Het ligt net ten noorden van Luxemburg en is makkelijk bereikbaar. Een ideale plek om een vakantie met familie of vrienden door te brengen!

Meer informatie: Dinez, België: Vakantiepark Les Onays 7

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.