gingelom, belgië: eggenhof

Gingelom, België: Eggenhof

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: EggenhofDeze boerderij is geschikt voor 6 personen. De 3 slaapkamers hebben ieder een wastafel of een eigen badkamer. Je hebt een mooi uitzicht op de tuin en de Haspengouwse velden. Via de balkontrap kom je uit op het privéterras, waar je kunt genieten van de jacuzzi of een gezellige barbecue.

De Gallo-Romeinse grafheuvels kenmerken zich door de mooie natuur, authentieke monumenten, kerkjes en kapelletjes. Een ideale plek om te wandelen, fietsen of te genieten van een Gingeloms biertje. De stad Sint Truiden ligt op 10 km en Tongeren op 30 km afstand.

Kinderen kunnen spelen bij het speelkasteel, de schommels of op het gazon. Er zijn konijntjes, en aan de overkant van de straat staan hertjes in de wei. De huiseigenaar woont naast het vakantiehuis. Je kunt altijd bij hem terecht als je vragen hebt. Er zijn 2 parkeerplaatsen. Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan jongerengroepen. Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten en drinkpartijen in dit huis is verboden.

Meer informatie: Gingelom, België: Eggenhof

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.