septon, belgië: chalet reinhilde

Septon, België: Chalet Reinhilde

Vakantiehuisje voor 14 personen

vakantiehuisje: Chalet ReinhildeDit schitterende chalet is gelegen op een berg met een prachtig uitzicht over de omgeving. De woning bevindt zich in Septon en heeft 5 slaapkamers. Ideaal voor een groot gezelschap. De chalet is perfect gelegen nabij het kleinste stadje van de wereld, Durbuy, en andere leuke steden. Het kleine maar prachtige historische centrum van Durbuy heeft misschien wel de grootste aantrekkingskracht op de toeristen die in de buurt van de stad verblijven. Alles in het centrum van Durbuy ademt de oude gezellige sfeer. Voor wat meer actie, kunt u zich uitleven bij Durbuy Adventure (5 km), waar u de keuze heeft uit meer dan 60 verschillende activiteiten, zoals paintballen, mountainbiken en abseilen. De golfliefhebber kan terecht op verschillende golfbanen in de omgeving, behorend tot de mooiste van de Ardennen.

Na een dagje van inspanning kunt u heerlijk relaxen in de sauna of wegdromen op het overdekte terras. Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren.

Meer informatie: Septon, België: Chalet Reinhilde

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.