waimes, belgië: l orée du cheneux

Waimes, België: L orée du Cheneux

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: L orée du CheneuxDeze mooie villa ligt in Ovifat, in de Belgische Ardennen. Er zijn 3 slaapkamers die aan 6 personen een slaapplek bieden. Het is de perfecte accommodatie voor een vakantie met het hele gezin. Achter het huis ligt een grote tuin waar de kinderen veel plezier zullen beleven.

Het vakantiehuis is perfect gelegen om de Ardennen en de vele natuurlijke, culturele of sportieve attracties te ontdekken. De dichtstbijzijnde bezienswaardigheid is het kasteel Reinhardstein, dat regelmatig evenementen organiseert zoals een middeleeuws festival en shows. In de zomer kun je naar het meer van Robertville waar je wateractiviteiten kunt doen. In de winter als het sneeuwt kun je skiën en langlaufen in de buurt. Heb je geen zin om te koken? De dichtstbijzijnde restaurants vind je op 3 km vanaf het huis.

De landelijke villa is ruimtelijk ingericht en alles wat je nodig hebt, is aanwezig. In de zitkamer is een kachel en er staat een tafelvoetbaltafel. In de tuin kun je in de zomer lekker barbecueën.

Meer informatie: Waimes, België: L orée du Cheneux

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.