aublain, belgië: la galoperie

Aublain, België: La Galoperie

Vakantiehuisje voor 20 personen

vakantiehuisje: La GaloperieIn een natuurrijke omgeving, tussen Couvin en Chimay, vindt u deze perfect gerestaureerde boerderij. Het is nu een vakantiehuis in de regio l'Entre-Sambre-et-Meuse. De woning heeft 6 slaapkamers waar 20 personen kunnen overnachten.

Het bos ligt op 100 m afstand, waar u kunt genieten van een prachtige wandeling. Tevens kunt u allerlei activiteiten in de omgeving ondernemen.

Deze woning is ideaal voor kinderen, met leuke speeltoestellen in de tuin en een kinderbedje en een kinderstoel. Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan jongerengroepen. Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 18 jaar zijn niet toegestaan. Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten en drinkpartijen in dit huis is verboden. Deze woning is uitsluitend boekbaar voor toeristische doeleinden.

Meer informatie: Aublain, België: La Galoperie

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.