durbuy, belgië: petit durbuy

Durbuy, België: Petit Durbuy

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: Petit DurbuyDit vakantiehuis is in 2018 volledig vernieuwd en zijn ligging op 2.5 km van Durbuy, met gezellige terrasjes en restaurants is ideaal. Het adventurepark op 1 km is dan weer top voor een sportieve uitdaging met de kids.

De woonkamer met cassettehaard en kleine biljart, is gezellig ingericht en geeft aansluiting op de keuken en het zeer groot terras, dat is onderverdeeld in een zone om buiten te eten en een zone om te zonnen.

De kids hebben beneden een zeer ruime binnen ruimte met ping-pong, fitness en infra rood sauna (vanaf maart 2019), die ook ideaal is als het weer wat minder is en ook toegang geeft tot een toilet en wasmachine.

Op de verdieping twee slaapkamers waarvan één met dubbel bed en één met twee enkele bedden en een ruime badkamer met douchecabine voor 2, toilet en dubbele lavabo.

Op de tweede verdieping zijn er ook twee kamers beiden met een dubbel bed en een ruimte met zitzak voor playstation en dvd.

In de tuin is er eventueel een garagebox voor klanten met een motorfiets of om de fietsen te stallen.

GRATIS WIFI

Meer informatie: Durbuy, België: Petit Durbuy

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.