dalhem, belgië: le 1d

Dalhem, België: Le 1D

Vakantiehuisje voor 2 personen

vakantiehuisje: Le 1DDesign, raffinement en originaliteit. Alleen deze drie woorden kunnen dit atypische vakantiehuis beschrijven, gelegen in het dorp Warsage (Dalhem), aan de noordkant van de regio. U bevindt zich slechts enkele kilometers van de Nederlandse grens in het hart van een prachtig heuvelachtig landschap, omzoomd door boomgaarden.

Het huis heeft een grote woonkamer die baadt in het licht. Er is een keuken voorzien van luxe apparatuur, meubels ontworpen door lokale ambachtslieden en dit alles in een 'loft'sfeer, die doet denken aan de stijl van New York of Parijs. De slaapkamer heeft een eigen badkamer met een grote inloopdouche van steen. Matrassen en bedlinnen zijn van hoge kwaliteit (badjassen inbegrepen). Het huis bestaat uit deze accommodatie en een tweede, aangrenzende. Beide accommodaties zijn volledig gescheiden en geluiddicht. De tuin in gesplitst in twee delen, zodat iedere accommodatie een eigen ruimte heeft. Let op: de tuin wordt pas juni 2019 klaar zijn, het gazon moet nog groeien! De eigenaar helpt u graag bij het ontdekken van goede lokale adresjes en biedt, al naar gelang uw wensen, diverse diensten aan, zoals ontbijt, catering, lokale producten, etc.

Het omliggende platteland is prachtig en u kunt mooie wandelingen maken. Vergeet niet het dorp Aubel te bezoeken, 'lijn 38' te fietsen, een dag door te brengen in Maastricht (20 km) of Aken (30 km).

Meer informatie: Dalhem, België: Le 1D

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.