aywaille, belgië: harmony

Aywaille, België: Harmony

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: HarmonyEen zeer aangenaam vakantiehuis dat perfect is voor een verblijf met familie of vrienden. Het huis ligt nabij het centrum van Aywaille, een beroemd toeristisch stadje. De kamers zijn licht en bieden een uitstekend niveau van comfort. De 3 slaapkamers bieden plaats aan 6 personen: een ideale woning voor gezinnen en vriendengroepen.

Er zijn allerlei mogelijke activiteiten in de omgeving, zoals het safaripark Aywaille op 9 km, het pretpark Plopsa Coo, de waterval van Coo, het circuit van Spa-Francorchamps en de stad Luik op 30 km. De woning is erg populair onder fietsers, wandelaars en kajakliefhebbers. Er zijn veel restaurants, cafés en winkels in Aywaille om te bezoeken.

Het overdekte terras en de omheinde tuin laten het hele gezin genieten van de leuke momenten samen, van gezellig buiten eten tot voetballen op het gazon. Het is ten strengste verboden om in dit huis een studentenfeest, vrijgezellenfeest of een drinkfeest te organiseren.

Meer informatie: Aywaille, België: Harmony

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.