hamois ardennes, belgië: le frêne

Hamois ardennes, België: Le Frêne

Vakantiehuisje voor 10 personen

vakantiehuisje: Le FrêneIn een prachtig heuvelachtig gebied, vol met mooie kleine dorpjes, tussen de Ourthe (Durbuy) en de Maas (Dinant), is dit dorpshuis met veel zorg gerenoveerd door een professioneel gebouw om een aangenaam verblijf te garanderen.

(deze eigenaar verhuurt ook de Drève du Château, Serinchamps, code be-0007-16) Alles is splinternieuw en van hoge kwaliteit. Een prachtig terras, direct toegankelijk vanuit de eetkamer, met uitzicht op een prachtige tuin met bomen, de ideale plek om in alle rust van een goede barbecue te genieten ! Een well-ness ruimte is slim in de kelder gerangschikt: een sauna staat daar tot uw beschikking onder prachtige oude stenen gewelven, sfeer gegarandeerd ! De keuken is perfect uitgerust en het sanitair is heel netjes: twee kamers hebben een eigen douche en wastafel, terwijl een andere badkamer de andere twee kamers bedient. Mooie wandelingen zijn direct vanuit het huis te maken en er is een bakker in de buurt. Tip: ontdek Durbuy via de kleine weggetjes van het huis, het is een mooie trip. Een goed adres !

Meer informatie: Hamois ardennes, België: Le Frêne

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.