hastière (inzemont), belgië: le crupet 29

Hastière (inzemont), België: Le Crupet 29

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: Le Crupet 29Op de hoogten van Hastière, heeft dit huis een terras op het zuiden met een uitzonderlijk uitzicht op de vallei. De woonkamer is erg groot en leidt direct naar het terras. Het is zeer aangenaam.

Het huis is ruim en licht, de keuken is volledig uitgerust, en twee badkamers staan tot uw beschikking. Dankzij een kleine tuin, evenals een ander terras, overdekt, kunt U ook genieten van een goede barbecue in de schaduw. Het kleine gehucht is erg rustig en het huis ligt direct naast een klein landweggetje dat ideaal is voor wandelingen. In Hastière kunt u elektrische fietsen huren. Dinant ligt op slechts een tiental kilometer afstand: u vindt een VVV-kantoor, vele restaurants, de mogelijkheid om te varen op de Maas, een avonturenpark, of de mogelijkheid om de afdaling van de rivier Lesse te kajakken. Een uitstekend adres !

Meer informatie: Hastière (inzemont), België: Le Crupet 29

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.