spa, belgië: hébergement chatoîment

Spa, België: Hébergement Chatoîment

Vakantiehuisje voor 14 personen

vakantiehuisje: Hébergement ChatoîmentDeze rustige villa is gelegen in het Franstalige deel van België. Met 6 slaapkamers biedt het comfortabel ruimte aan 2 gezinnen. Geniet van wandelingen in de mooie omgeving of breng een bezoek aan het nabijgelegen Francorcamps.

Deze charmante residentie is ideaal gelegen voor een aangenaam verblijf in Spa. Het ligt dicht bij Les Thermes de spa (spabaden), het casino en de golfclub Royal Golf des Fagnes. Bovendien kun je heerlijk wandelen en fietsen in de mooie omgeving.

Het huis is gebouwd in de 19e eeuw en het beschikt nog steeds over een traditionele omgeving, maar met moderne faciliteiten. Na een bezoek aan de stad of het platteland, heb je veel vrijheid in het huis. In de kelders vind je een goed uitgeruste keuken die je de kans biedt je favoriete gerechten te bereiden."' Remarks'

Meer informatie: Spa, België: Hébergement Chatoîment

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.