beveren a/d ijzer, belgië: de meersen

Beveren a/d ijzer, België: de Meersen

Vakantiehuisje voor 10 personen

vakantiehuisje: de MeersenMidden in het centrum van het kleine dorpje Beveren-aan-den-Ijzer vind je deze mooie, sfeervolle vakantiewoning. Dit supergezellige huis ligt op slechts 2 km afstand van de Franse grens en 30 km van Koksijde waar twee parkeerplaatsen vlak aan het strand tot je beschikking staan. In de mooie open tuin kun je gezellig barbecueën deze is niet afgesloten (let op een stuk van de omheining is weg i.v.m. kleine kinderen en huisdieren).

In de omgeving kun je bijvoorbeeld een uitstapje maken naar Ieper (20 km). In deze stad, met haar talloze winkels, kun je tijdens de zomermaanden heerlijk genieten van een regionaal biertje op een van de vele terrasjes op de Grote Markt. Bezoek hier ook de Lakenhalle en het belfort. Recent heeft de woning aan de buitenkant een complete transformatie ondergaan. Er ligt een nieuw terras, een nieuw tuinhuis met berging en afzonderlijk toilet en alle buitenmuren zijn prachtig nieuw geschilderd. Alles ziet er piekfijn uit.

Meer informatie: Beveren a/d ijzer, België: de Meersen

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.